Over ons

Wie ben ik?


Mijn naam is Liesbet Drijver. Sinds 1999 ben ik werkzaam als allround schoonheidsspecialiste.

In 2015 heb ik mijn eigen schoonheidssalon opgezet met een holistische visie. Door de vele jaren ervaring zowel privé als in mijn werk merkte ik dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Ook kwam ik erachter dat de vele merken die in salons worden gebruikt vol met chemische stoffen zitten. Dat deed mij besluiten alleen nog met 100% natuurlijke; gecertificeerde natuurcosmetica te willen werken en Wellness Salon BewustNatuurlijk ontstond.

Mijn keuze voor het merk Weleda (sinds 1921) is behalve dat het (h)eerlijke producten zijn ook alles klopt aan dit merk. Het hele proces van het maken van Weleda producten gebeurt met respect voor de planeet. Daarnaast draagt Weleda het Natrue keurmerk; jou garantie voor 100% natuurlijk! Voor de Weleda Wellness behandelingen volgde ik de trainingen bij Weleda Zoetermeer en sinds 2016 geef ik deze holistische behandelingen met veel liefde en aandacht aan mijn klanten. Op zoek naar pure ontspanning? U bent van harte welkom in mijn salon aan de Warmoesstraat 40, hartje Sint Annaparochie.

Met vriendelijke groet,

Liesbet Drijver

Onze filosofie


Wellness Salon BewustNatuurlijk de naam zegt het eigenlijk al; wij werken heel bewust met gecertificeerde natuurcosmetica.

Behalve gezondheid en natuur staat ook het milieu hoog bij ons in het vaandel. Wist je dat wij naast naast onze 100% natuurlijke cosmetica gebruik maken van biologisch katoenen handdoeken, wij biologische koffie/thee schenken, wij gebruik maken van biologisch katoenen wattenschijfjes/staafjes, wij onze salon met eco schoonmaakmiddelen reinigen en ontsmetten (Sonett, Ecover), wij wassen met ecologisch wasmiddel (Soneet, Seepje) en ons marketing materiaal op gerecycled FSC papier wordt gedrukt?

Wij zijn een 100% Eco-Friendly Wellness Salon en onze filosofie is dan ook: wees zo vriendelijk als mogelijk voor mens, natuur, dier en milieu!

Afspraak maken >

Hoe natuurlijk is natuurlijk?


De meeste mensen staan er niet bij stil maar 60% van wat je op je huid smeert word in de bloedbaan opgenomen. Reguliere verzorgingsproducten bevatten veel synthetische stoffen, vaak petrochemisch afval, dat bij langdurige toepassing in je lichaam kan worden opgeslagen.

Een product met slechts één natuurlijke grondstof mag zich namelijk al natuurlijk noemen. Daarom word in Wellness Salon BewustNatuurlijk alleen gebruik gemaakt van natuurlijke waar mogelijk biologische producten met één of meerdere keurmerken.

Afspraak maken >